Simpelhome

Simpelhoog, uw partner in kabelmanagement
 

Een ziekenhuis is een instelling die we in het leven hebben geroepen om mensen beter te maken. Een instelling waarin je je veilig voelt en waarin het schoon is.

Natuurlijk is dat ook zo. Ziekenhuizen en onze andere gezondheidsvoorzieningen functioneren op een zeer hoog niveau en leveren topprestaties als het gaat om kennis, onderzoek en apparatuur.

Deze apparatuur, bedoeld voor diagnose en behandeling, wordt steeds geavanceerder en stelt ons in staat de juiste diagnose te stellen en de juiste therapie te geven.

Rondom het bed vinden we echter een zwakke schakel. De afwezigheid van een goed systeem voor het fixeren van kabels, slangen en andere rondom het ziekenhuisbed gebruikte materialen.
Dit wordt door ziekenhuismedewerkers herkend. Gevolg is dat kabels en slangen overal aan vastgebonden worden. Ze vallen daardoor regelmatig op de grond en er wordt niet zelden overheen gedweild.


Patiënten hebben recht op een schone ziekenhuisomgeving. Ziekenhuismedewerkers moeten veilig kunnen werken. Het management zoekt voortdurend naar wegen om maximale, kwalitatief goede zorg betaalbaar te houden. Simpelhoog biedt deze oplossing:

 

 

                         

hygiëne                  

veiligheid

kostenbesparing

  • Simpelhoog houdt slangen en kabels van de vloer
  • Simpelhoog organiseert de omgeving van het bed
  • Simpelhoog beschermt kabels en vermindert disposables

 

 

 

drie pijlers waarmee Simpelhoog zich profileert

drie pijlers die zorgen dat het product zichzelf terugverdient

 

Het modulair Simpelhoog-bevestigingssysteem:

                       de link tussen de patiënt en het apparaat